Hoe word je gevonden op Google?

Er zijn altijd opties om beter te worden gevonden in Google. Het is een piramide van verschillende elementen. Hierbij kunt u denken aan: snelheid, zoekwoorden, interne links, externe links en nog veel meer. het kan zijn dat deze termen u niet herkenbaar voorkomen. Tijdens dit artikel gaan we het hier verder over hebben.

1. Zoekwoorden in Google

Er zijn 2 verschillende typen zoekwoorden namelijk organische zoekwoorden en betaalde zoekwoorden (SEM). Met betaalde zoekwoorden is het mogelijk om Google te betalen om een advertentie te laten zien van je website. Op deze manier sta je altijd bovenaan, echter kan dit op termijn veel geld kosten. Het is een goede keuze om ook organisch goed vindbaar te zijn.

2. Snelheid

Het is belangrijk dat uw website zo snel mogelijk geladen wordt. U kunt dit bereiken door uw website te laten optimaliseren. Hiervoor zijn er handige optimalisatie plugins te vinden, maar u kunt zelf ook genoeg doen. Het is handig om ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk verschillende bestanden worden geladen. De website zal dan sneller laden.

3. Intern linken

Door u berichten aan elkaar door te verbinden kunt u beter scoren bij Google. Uw pagina’s moeten wel van kwaliteit zijn want kwaliteit is beter dan kwantiteit. Google is hier erg gevoelig voor.