Website maken

Creception maakt alle soorten websites voor ondernemers en particulieren. Diverse ondernemers hebben wij ons al een website laten maken! Wij bieden verschillende pakketten aan als richtlijnen voor onze diensten. Het is altijd mogelijk om een website te maken voor uw budget. U kunt ervoor kiezen om zelf ook deel te nemen aan het proces door teksten samentestellen! Als u een speciale wens heeft, of benieuwd bent in onze mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op!

website laten maken?

Heeft u hier al aan gedacht

Hosting

Uw website moet natuurlijk altijd bereikbaar zijn, wij werken samen met Hosting partijen om ervoor te zorgen dat uw klanten de beste ervaring hebben met uw website.

SEO

Goed gevonden worden is voor iedere ondernemer een must. Wij doen er alles aan om uw website te laten scoren. Hierbij kunt u denken aan het optimaliseren van u website, want als de website sneller laad dan gaat ook omhoog in Google.

Onderhoud

Wat gaat u doen als uw website klaar is? Er komen elke maand nieuwe updates van uw plugin’s uit. Ook WordPress wil updaten. U kunt ons ook het onderhoud laten doen van u website. U bepaalt het budget, wilt u dat de website wordt voorzien van de nieuwste technieken, of gaat het u om dat de pagina’s er mooi blijven uitzien?

Website op ieder scherm

Onze websites passen altijd op uw scherm door responsive design. Hierdoor krijgt u ook op uw mobiel de beste kant van uw nieuwe website te zien. Responsive design zorgt ervoor dat elementen op uw website onder elkaar komen te staan wanneer het scherm te klein is. Deze techniek wordt overal te wereld toegepast!